15 Nisan 2012 16:49

Düzkışla sel suları altında kaldı

Muş’un Hasköy (Dêrxas) İlçesi’ne bağlı Düzkışla Beldesi'nde 15 ev eriyen kar suları ve yağan yağmur nedeniyle sular altında kaldı. Uzun süren kışın ardından erimeye başlayan kar suları yüzünden evlerin ve ekin alanlarının sular altında kaldığı beldede 60’a yakın yurttaş AFAD İl ve Acil Durum Müdürl&u

Düzkışla sel suları altında kaldı
Paylaş

Muş’un Hasköy (Dêrxas) İlçesi’ne bağlı Düzkışla Beldesi'nde 15 ev eriyen kar suları ve yağan yağmur nedeniyle sular altında kaldı. Uzun süren kışın ardından erimeye başlayan kar suları yüzünden evlerin ve ekin alanlarının sular altında kaldığı beldede 60’a yakın yurttaş AFAD İl ve Acil Durum Müdürlüğü, askeriye ve belediye ekipleri tarafından evlerinden alındı.

Beldede yaşayan yurttaşlardan Mehmet Emin Erol, 4 gündür evlerinin sular altında olduğunu ifade ederek, evlerinin kullanılamaz duruma geldiğini söyledi. Gidecek bir yerlerinin kalmadığını ifade eden Erol, “Eşi ve 4 çocuğum ile dışarıda kaldık, evimiz yok. Hasta çocuklarım ile dışarıdayız. Su çok yükseldiğinden dolayı evimiz sular altında kaldı” diyerek yetkililerden yardım istedi. (Muş/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Anadolu Üniversitesi’nde kantin boykotu

SONRAKİ HABER

Soba 8 ayda 227 can aldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...