29 Ocak 2016 08:56

İstismar sanığından ‘baba şefkati’ savunması!

Paylaş

Zonguldak'ta, 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak suçundan tutuklu yargılanan 52 yaşındaki M.K, “Şehvetle sarılmadım. Baba şefkatiyle öyle yaptım” dedi.

Şubat 2015’te yaşanan olayda M.K, iddiaya göre mahalleden tanıdığı ortaokul öğrencisi 2 kız çocuğu ve onların arkadaşı E.D’ye, kendilerine elbise almaları için para verdi. 3 çocuk, aldıkları elbiseleri denemek için M.K’nin yalnız yaşadığı eve gitti. E.D. odada elbiseyi denerken içeriye giren M.D. çocuğa cinsel istismarda bulundu. Çekilen fotoğraflarla M.K, E.D.’yi tehdit etti.

E.D’nin durumu anlattığı ailesinin şikayeti üzerine tutuklanan M.K, “çocuğun cinsel istismarı” ve “şantaj” suçlamasıyla 11 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen sanık, hakimin, bilgisayarında bulunan ve dosyaya delil olarak giren olay anına ilişkin fotoğrafları göstermesi üzerine sanık M.K, “Şehvetle sarılmadım. Baba şefkatiyle öyle yaptım” dedi. Mahkeme, sanık M.K’nin tutukluluk halinin devamına karar verdi, duruşmayı erteledi. (Zonguldak/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Mazlum Aksu'nun ailesinin tazminat talebine ret

SONRAKİ HABER

Baluken: Ambulansa saldırı yok hükümet bizi oyalıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...