29 Ocak 2016 03:34

Beşiktaş'ta trafik kazası: Bir polis yaşamını yitirdi

Paylaş

Beşiktaş'ta trafik ekibine ait polis aracı ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 polis yaşamını yitirdi, 1 polis de ağır yaralandı.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Çırağan Caddesi, Ziya Kalkavan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Ortaköy istikametinde seyir halinde olan ve içerisinde 2 polis memurunun bulunduğu 34 A 4342 plakalı trafik ekibi, karşı istikametten gelen 34 RUZ 27 plakalı lüks otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazanın şiddetiyle savrulan polis aracı, yol kenarındaki kaldırıma çıktıktan sonra demir parmaklıklara çarparak durdu. Ön kısmında hasar oluşan lüks otomobil ise yol ortasında durdu.

Kaza sırasında yan koltukta oturan polis memuru İsmet Fatih Algöz araçtan fırlayarak yola savrulurken, aracı kullanan memur ise sürücü koltuğunda sıkıştı. Otomobil sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ekibi, ambulans ve itfaiye sevk edildi. İlk etapta yola savrulan ve durumu ağır olduğu öğrenilen polis memuru İsmet Fatih Algöz, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Bu sırada olay yerine gelen itfaiye ekipleri, polis aracı içerisinde sıkışan diğer polisi kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 15 dakikalık çalışma sonucu, sıkışan polis memuru araçtan çıkartılarak ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis, kaza sonrasında Çırağan Caddesi’ni çift yönlü olarak trafiğe kapattı. Yaklaşık bir saat kapalı kalan cadde, yaralıların kurtarılması ve kaza yapan araçların yol üzerinden kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Kaza sırasında yola fırlayarak ağır yaralanan polis memuru Algöz, kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirdi. Olay yeri inceleme polisleri, kaza yerinde uzun süre inceleme yaptı. Ayrıca çevrede bulunan mobese kameraları da incelemeye alındı. Kazanın nasıl meydana geldiği yapılacak incelemenin ardından ortaya çıkacak.

SİNAN ÇETİN'İN OĞLU GÖZALTINDA

Polis aracı ile çarpışan lüks otomobilin sürücüsünün ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin olduğu öğrenildi. Kazadan sonra Rüzgar Çetin gözaltına alındı.

Rüzgar Çetin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sabah saatlerinde getirilen Rüzgar Çetin soruşturma savcısının bulunduğu 6. kata çıkarıldı. Rüzgar Çetin'in savcıya ifade vermesi bekleniyor. Öte yandan Sinan Çetin de adliyeye geldi.

Rüzgar Çetin, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Davutoğlu'nun 'ambulans' şartı: Bir kere de Kandil'e 'Yeter artık' deyin!

SONRAKİ HABER

Mehmet Şimşek: Hükümetin İş Bankası’na yönelik bir çalışması yoktur

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa