27 Ocak 2016 08:44

Diyarbakır Sur'da 3 asker 1 polis hayatını kaybetti

Paylaş

Diyarbakır Sur'da yaşanan çatışmalarda ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan 3 asker ve bir polis hayatını kaybetti

Diyarbakır ili Sur ilçesinde çıkan çatışmalarda ağır yaralan 3 askerin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesinin ardından keskin nişancı tüfeği Kanas ile vurulan ve ağır yaralanan komiser de tedavi altında bulunduğu Diyarbakır Asker Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

GENEL KURMAY'DAN AÇIKLAMA

Genelkurmay'dan yapılan açıklamada, "27 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu dördü ağır olmak üzere altı kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, durumu ağır olan silah arkadaşlarımızdan 3'ü kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuşlardır. Yaralı silah arkadaşlarımızın tedavilerine devam edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz." denildi. (DİYARBAKIR)

ÖNCEKİ HABER

Leke Jeans’te 70 işçi işten atıldı

SONRAKİ HABER

Sur’a yürümek için Çiftkapı'da toplanan kitleye saldırı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...