26 Ocak 2016 11:23

Erdoğan’ı karşılamayan işçilerin savunması istendi

Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi, geçen hafta şehre gelen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı karşılamaya gitmeyen personele yazı göndererek savunmalarını istedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ‘EXPO 2016 Antalya’ alanında yapılan çalışmaları yerinde görmek ve bilgi almak için 19 Ocak’ta şehre gelmişti. Erdoğan için havalimanında karşılama yapılmış, daha sonra ise EXPO 2016 alanına geçilmişti.

Söz konusu karşılamaya partililerin yanı sıra AKP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanları da davet edilmişti. Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, bazı personelin karşılamaya katılması üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Karşılamaya katılmadığı iddia edilen personele, Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkan Vekili M. İnanç Argun tarafından yazı gönderildi.

Yazıda şu ifadelere yer verildi: “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize teşrifleri ile ilgili karşılama törenine katılmanız için tüm personelle birlikte tarafınıza bildirim yapılmıştır. 19.01.2016 tarihinde tarafınıza yapılmış olan tebligata rağmen katılımda bulunmamanızın sebeplerini (varsa resmi izin belgesi, doktor raporu) 20.01.2016 tarihi saat 16.00’ya kadar Yazı İşleri Kararlar Dairesi Başkanlığı kayıtlarına girmiş olarak Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına yazılı olarak bildirmenizi rica ederim.”

Yapılan tespitlerin ardından mazereti bulunmayan personel hakkında soruşturma açılacağı iddia edildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İhmal bir işçinin canına mal oldu

SONRAKİ HABER

Meclis'te Davutoğlu ile görüşmek isteyen HDP'li vekillere koruma müdahalesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...