20 Ocak 2016 10:49

Ünlüler sokak hayvanları için kamera karşısına geçti

Kadıköy Belediyesi billboardlarını, “Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği”nin sokak hayvanları için yürüttüğü kampanyaya ayırdı. Kampanyaya ünlü sanatçılar fotoğraf ve videolarla destek verdi.

Paylaş

Sokak hayvanları konusunda sivil toplum kurumları ve gönüllü oluşumlarla çeşitli işbirlikleri yapan Kadıköy Belediyesi billboardlarını, “Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği”nin sokak hayvanları için yürüttüğü kampanyaya ayırdı.

Kurucuları ve üyelerinin büyük çoğunluğu ünlü sanatçılardan oluşan “Bana Göz Kulak Ol Duyarlı Yaşam Derneği”nin farkındalık kampanyasında pet shoplardan hayvan satın almak yerine barınaklardaki hayvanların sahiplendirilmesi amaçlanıyor. Pet shopların en çok hayvan satışı yaptığı sömestr tatili ve 14 Şubat sevgililer günü tarihlerini hedef alan kampanyanın amacı; bir hediyelik eşya gibi satılan hayvanların karne hediyesi ya da sevgililer günü hediyesi olmasına engel olmak ve pet shoplardan hayvan satın almak yerine barınaklarda sahiplenilmeyi bekleyen hayvanların sahiplendirilmesine vesile olmak.Kampanyada yer alan sanatçılar şöyle;

Alican Yücesoy, Aslı Enver, Aslı Tandoğan, Ayça Varlıer, Begüm Birgören, Bennu Yıldırımlar, Berrak Tüzünataç,Birce Akalay, Birkan Sokullu, Bülent Şakrak, Ceyda Düvenci, Ezgi Mola,Hasibe Eren, Kenan Ece, Lale Cangal, Levent Üzümcü, Melis Birkan, Murat Han, Özge Özder, Özge Özpirinçci, Özgün, Özgür Çevik, Pamela, Sarp Leventoğlu, Selin Şekerci, Selma Ergeç, Serkan Altunorak ve Sevinç Erbulak. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Alman polisi ve basını RAF’ı özlemiş!

SONRAKİ HABER

Akıllı evlerin güvenliğinde zayıf halka Akıllı TV’ler mi?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...