19 Ocak 2016 07:33

Kılıçdaroğlu: Diktatör bozuntusu değil de barış elçisi mi diyecektim?

Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için, “Hitler’e özenen, halkı kutuplaştıran, ülkeyi yangın yerine çevirmiş birine diktatör bozuntusu değil de barış elçisi mi diyecektim? Diktatör bozuntusuna diktatör bozuntusu diyeceğim tabii ki.” dedi.

Hakkında re'sen açılan soruşturma ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılan 100 bin TL'lik tazminat davasına ilişkin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu şunları yazdı:
“Hitler’e özenen, halkı kutuplaştıran, ülkeyi yangın yerine çevirmiş birine diktatör bozuntusu değil de barış elçisi mi diyecektim?
Savcılara talimat vermek Cumhurbaşkanı’nın işi değildir. Sen anayasayı çiğnedikçe şeref ve namus kavramını sana hatırlatmaya devam edeceğim.
Diktatör bozuntusuna diktatör bozuntusu diyeceğim tabi ki. Çünkü, dünyanın her yerinde diktatör bozuntusuna diktatör bozuntusu denir!
Vatan uğruna şehit olan evlatlarımıza "kelle" diyen zat el üstünde tutulur; ben diktatöre "diktatör bozuntusu" derim, soruşturma açılır.
Türkiye, 13 yıldır yalanlarla yönetildiği için hükümet ve hükümet yancılarının gerçekleri duymaya tahammülü yok ama yılmayacağım!” (HABER MERKEZi)

ÖNCEKİ HABER

Demirtaş: Eşim hakkında yapılan yayınların tamamı çarpıtma ve karalamadır

SONRAKİ HABER

Çatalhöyük’te ilk kez, gözlerine obsidyen pul yerleştirilmiş baş bulundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa