18 Ocak 2016 13:41

DİDF-Mannheim, 10. olağan kongresini yaptı

Paylaş

Mannheim Demokratik İşçi  ve Gençlik Derneği, 10. Olağan Kongresini “barış, dayanışma ve eşit haklar için birlikteyiz” şiarıyla gerçekleştirdi.

DİDF-Mannheim son iki yıllık faaliyetlerini anlatan kısa bir slayt gösterisi yaptıktan sonra Dernek Yönetim Kurulundan Gülgün Koçyiğit açılış konuşması yaptı. 

DİDF-Mannheim  yönetim kurulu adına konuşan Nalan Erol, Ortadoğu  ve Ukrayna'da devam eden savaş ortamına, emperyalist ülkelerin kendi aralarındaki çıkar  kavgalarına, Almanya’da artmakta olan yabancı düşmanlığına ve işçi-emekçilerin mücadelesi gibi konulara değindi. 

DİDF Gençlik yönetimim adına konuşam Alev Bahadır “Türkiye'de Kürt halkının yaşadığı baskı ve katliamlara karşı daha duyarlı olmaya çağırıdı ve mücadele etmeye” çağırdı. 

DİDF-Mannheim'ın 10 olağan kongresinde son olarak gelecek dönem çalışmaları için öneriler alınarak, önümüzdeki dönem Barış, Dayanışma Ve Eşit Haklar İçin Birlikte Mücadele çağrısı yapıldı Kongrede aynı zamanda yeni yeni yönetim kurulu  üyeleri de belirlendi. (Mannheim/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Malatyalı kadınların barış yürüyüşüne polis engeli

SONRAKİ HABER

Antep’te sokağa çıkma yasağı olan yerler için gıda kampanyası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa