14 Nisan 2012 05:40

Bursa'da iş kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Bursa'da dün akşam saatlerinde Korupark evlerinin inşaatında çalışan vincin başka bir vince çarparak devrilmesi sonucu 1 vinç operatörü hayatını kaybetti, 4 işçi de yaralandı.Dün saat 20.00 sıralarında, Bursa merkez Osmangazi İlçesi Emek Mahallesi'nde yapımı devam eden Korupark evlerinin inşaatına malzeme taş

Bursa'da iş kazası: 1 ölü, 4 yaralı
Paylaş

Bursa'da dün akşam saatlerinde Korupark evlerinin inşaatında çalışan vincin başka bir vince çarparak devrilmesi sonucu 1 vinç operatörü hayatını kaybetti, 4 işçi de yaralandı.

Dün saat 20.00 sıralarında, Bursa merkez Osmangazi İlçesi Emek Mahallesi'nde yapımı devam eden Korupark evlerinin inşaatına malzeme taşıyan vinçlerden birisi, belirlenemeyen bir nedenle savruldu. Vidalarının kopmasıyla ortadan ikiye ayrılan vinç, önce yan tarafındaki bir başka vince çarptı, ardından da çocuk parkına doğru düştü. Parktaki çocuklar ile mahalle sakinleri büyük panik yaşayıp kaçıştı. Kazada vinç operatörü yaşamını yitirdi. Diğer vincin üst bölümü ise kırılarak inşaatın üzerine düştü. Bu sırada inşaatta çalışan 4 işçi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. (BURSA)

ÖNCEKİ HABER

O köyler kimin köyü şimdi?

SONRAKİ HABER

İran ile Nükleer Müzakere öncesi gizli görüşme

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...