13 Nisan 2012 09:48

'Tekdir ile uslanmayanın hakkı Red Hack'

RedHack (Kızıl Hackerlar), Fethullah Gülen ve Risale-i Nur sitelerini hackledi.www.risale-inur.org vewww.fethullahgulen.info sitelerine girenler RedHack’in “Kahrolsun imam ve yaverleri. Yaşasın devrim” açıklaması ile karşılaştı. Açıklamada RedHack ile ilgili soruşturmada 17 kişinin gözaltına alınıp 7 kişinin tutuklanmasına değini

'Tekdir ile uslanmayanın hakkı Red Hack'
Paylaş

www.risale-inur.org vewww.fethullahgulen.info sitelerine girenler RedHack’in “Kahrolsun imam ve yaverleri. Yaşasın devrim” açıklaması ile karşılaştı. Açıklamada RedHack ile ilgili soruşturmada 17 kişinin gözaltına alınıp 7 kişinin tutuklanmasına değinilirken, şunlar da dile getirildi:
“Hacked by REDHACK (Kizil Hackerlar Birligi) Cezaevinden hack yapmaya devam ediyoruz..
Özel savcı Hakan bunuda yaz kenara ;) Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı Redhack’tir!"

BİZ BURADAYIZ

Coğrafyamızı “yarı-açık” ceza-evine çevirerek, bir korku imparatorluğu yaratan zengin sınıflar ve onların ‘şu anki’ sözcüsü AKP hükümetine ve onun adeta “kolluk kuvvetine” dönüşen üniformalı “yeşil” faşizmine karşı biz buradayız masum insanları bırakın demek için bu “ufak” eylemi gerçekleştiriyoruz! Yapılan meşru eylemlerimizden sonra 17 insan gözaltına alınmış, 7’si tutuklanmış ve bizlere “silahli örgüt” yakıştırması yapılmıştır. Tek delilleri de IRC’den alınmış “sahte loglar” playstation ve müzik CD’leri.. Açık ve net söylüyoruz, cesaretiniz varsa bizimle uğraşırsınız! Masum insanlara, “facebookta paylaşım yaptı diye” terör estirmeyin, buna devam ederseniz karizmanızı çizmeye “daha fazla” devam edecegiz!

Emniyet andıcının pisliğini ortaya çıkardık ve sizler onun üstüne gideceğinize “bizim” üstümüze geliyorsunuz! İste bu da sizin “kime” hizmet ettiginizi gösteriyor!”

Her yerdeyiz! TEK YOL DEVRİM! Red Hackers Association / Kızıl Hackerlar - Kuruluş 1997 Hacked by REDHACK (Kızıl Hackerlar)” (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Aileler ‘cinayet’in peşini bırakmıyor

SONRAKİ HABER

TGC’den şiir ve musiki günleri

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...