11 Ocak 2016 08:25

Yandaş’ın hedefi Ayşe öğretmen

Beyaz Show'a bağlanarak "Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız?" Burada çocuklar ölüyor” diyen Ayşe Öğretmen ve programın sunucusu Beyazıt Öztürk bugün AKP'ye yakın gazetelerin hedefindeydi.

Paylaş

Ayşe Öğretmen’in Beyaz Show’a telefonla bağlanarak “Burada çocuklar öldürülüyor” demesinin ardından AKP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteler, hem Sunucu Beyazıt Öztürk’ü hem de Ayşe Öğretmen’i hedefe koydu. 

Akşam gazetesi birinci sayfadan verdiği haberinde “FETÖ’nün sözleşmeli öğretmeni çıktı” dedi ve “Diyarbakır Başsavcılığı, Beyaz Show’da ‘terör propagandası’ yapan kadın hakkında soruşturma başlattı. Ayşe Çelik’in şu an öğretmen olmadığı, geçmişte FETÖ’nün okullunda sözleşmeli çalıştığı belirlendi” dedi. 

STARDA HEM BEYAZ HEM AYŞE ÖĞRETMEN HEDEFTE

Star gazetesi ise “Beyaz değil FETÖ Show” başlığıyla “Kanal D’de Beyaz Show programına Diyarbakır’dan telefonla katılan PKK propagandası yapan Ayşe Çelik Fetullahçı Terör Örgütü’nün okulundan çıktı. Savcılığın yürüttüğü soruşturmada, Kışanak gibi öğretmenleri de tehdit eden kadının, FETÖ’ye yakın Gülendeste Eğitim Kurumu’nda çalıştığı, MEB ile ilgisinin bulunmadığı tespit edildi” dedi ve Beyazıt Öztürk’ün “Sözlerini duymadım, üzgünüm” sözlerini verdi. 

BEYAZ’IN ‘ÖZRÜ’ POSTA’DA

Aydın Doğan’ın Posta gazetesi de Beyazıt Öztürk’ün önceki gün Kanal D Ana Haber’de söylediği “Ben polis çocuğuyum vatanıma bağlıyım” sözlerini birinci sayfadan gördü. (MEDYA SERVİSİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Van'da hayat durdu, polis DİHA muhabirlerini hedef aldı

SONRAKİ HABER

Enerji-Sen: 2015 yılında en az 47 enerji işçisi yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...