09 Ocak 2016 07:01

Elazığ'da işçi servisi buzda devrildi, 2 işçi öldü

Elazığ'da özel bir firmaya ait işçileri taşıyan servis minibüsü buzlanma nedeniyle takla attı. Kazada, işçilerden Selami Argun ve Mehmet Bektaş öldü, 3 işçi de yaralandı.

Paylaş

Elazığ’ın Karşıyaka mahallesinde işçileri taşıyan servis minibüsü buzda kayarak devrildi. 2 işçi hayatını kaybetti 3 işçi yaralandı.

Bayrak Gıda firması çalışanlarını taşıyan servis minibüsü sabah saatlerinde Karşıyaka Mahallesinde yoldaki buzlanma nedeniyle kayarak orta refüjdeki ağaçlara çarparak devrildi. Araçtan fırlayan Selami Argun ve Mehmet Bektaş, devrilen minibüsün altında kalarak yaşamlarını yitirdiler.

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri Fırat Üniversitesi morguna kaldırıldı. Kazada yaralanan, Çiğdem Çelik, Özge Rüzgar ve Sema Murat olay yerine gelen 112 ekiplerinin yaptıkları ilk müdahalenin ardından Elazığ Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Buzda kayarak kaza yapan minibüsün kaydığı yerin köprü üstü olduğu ve yolun altının boş olması nedeniyle terleme sonucu buzlandığı söyleniyor. Vatandaşlar kazaya neden olan buzlanmanın köprü üstünde olduğunu ifade ederek “Mutlaka buna bir çözüm bulunması gerekiyor. Yola bakın hiçbir yerde buz yok, buzlanma olan yerin altının boş olduğu, köprü üstünün yalnız buzlandığı görülüyor. Minibüsün de bunu fark etmediği için kaydığını sanıyoruz” dediler. (Elazığ/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Diyarbakır'da bir çocuk, 'dur ihtarına uymadı' diye vuruldu

SONRAKİ HABER

Tutuklu Gazeteci Erdem Gül: ‘Koğuşta delil arıyoruz’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa