12 Nisan 2012 10:50

Karayollarının özelleştirilmesine tepki

YAPI-YOL SEN üyeleri, görevde yükselme sınavının 9 yıldan beri yapılmamasına, işyerlerindeki çalışma koşullarının düzeltilmemesine ve karayollarının özelleştirilmesi kararına tepkilerini Karayolları Genel Müdürlüğü (TCK) önünde basın açıklaması ile gösterdiler.Yapı-Yol Sen Genel Başkanı Haydar

Karayollarının özelleştirilmesine tepki
Paylaş

YAPI-YOL SEN üyeleri, görevde yükselme sınavının 9 yıldan beri yapılmamasına, işyerlerindeki çalışma koşullarının düzeltilmemesine ve karayollarının özelleştirilmesi kararına tepkilerini Karayolları Genel Müdürlüğü (TCK) önünde basın açıklaması ile gösterdiler.

Yapı-Yol Sen Genel Başkanı Haydar Aslan, karayollarında özelleştirmelerin kabul edilemez olduğunu belirterek, karayolu ve köprülerin özelleştirilmesinin hem çalışanlar hem de vatandaşlar açısından karşı çıkılması gereken önemli bir sorun olduğunu ifade etti. Aslan, TCK’nin köprü ve yolları şirketlere devretmeye çalışırken diğer yandan mevcut personelin özelleştirmeler sonrası nasıl değerlendirileceğine dair durumun belirsizlikler taşıdığına dikkat çekti. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

‘Zeytincilik yönetmeliği geri çekilsin’

SONRAKİ HABER

Devlet yaşam hakkını korumak zorunda

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...