05 Ocak 2016 16:28

Kuvvetli yağışlar geliyor!

Paylaş

Meteoroloji, yurt genelinde Perşembe ve Cuma günü şiddetli yağış görüleceği uyarısı yaptı. 

Çarşamba yurt genelinde yağışlı hava hakim olurken İzmir, Muğla çevrelerinde ve Samsun çevresinde çok bulutlu bir hava hakim olacak. Yağmur genel olarak iç ve batı kesimlerde görülürken Doğu ve Güneydoğu’da yağışlar kar ve karla karışık yağmur görülmesi bekleniyor. Sıcaklıklar Çarşamba günü mevsim normallerinde seyrederken yağışlar görülmeye devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, perşembe günü için ise kuvvetli yağışlar ve yağmurlar görüleceğini belirterek vatandaşları dikkatli olunması konusunda uyardı.Batı kesimlerde Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale çevreleriyle birlikte Ege kıyı şeridinde ve Akdeniz kıyı şeridinde yağışlar kuvvetli olacak. Sel ve su baskınları için dikkatli olunması gerekiyor. İç kesimler de yağmur Doğu bölgesinde de kar görülecek.

Cuma günü ise mevsim normallerinde seyreden sıcaklıklar düşecek iç kesimler de görülen yağışlar kar şekline veya karla karışık yağmur şeklinde görülmesi beklenirken. Kütahya, Uşak, Isparta, Burdur ve Bolu çevrelerinde yağışlar şiddetini artırarak yağmur ve yer yer kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Doğu Anadolu’da kar devam edip Bitlis ve Hakkari çevrelerinde ise kar artışı beklenirken Karadeniz kıyı şeridinde sis ve yağmur görülecek.

İstanbul’da önümüzde ki üç gün boyunca yağışlı bir hava hakim olacak çarşamba günü hafif yağacak olan yağmur perşembe ve cuma günü ise şiddetini artıracak. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

9 yeni ismi 'başdanışman' olarak görevlendirdi

SONRAKİ HABER

CHP'li Atıcı: Türkiye’de çocuklar ölürken şu sıralar niye boş?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...