12 Nisan 2012 10:06

İstanbul’da Kadın Emeği Konferansı

İstanbul’da Kadın Emeği Konferansı gerçekleştirilecek.13-14-15 Nisan 2012 tarihlerinde kadın cinayetlerinden, kadın bedeni ve cinselliği, ekoloji ve kadın konularına kadar çok sayıda kadın sorununun tartışılacağı “Kadın Emeği Konferansı” düzenlenecek. Bugün başlayacak ve 3 gün boyunca devam edecek konferansta kadın emeği

İstanbul’da Kadın Emeği Konferansı
Paylaş

İstanbul’da Kadın Emeği Konferansı gerçekleştirilecek.

13-14-15 Nisan 2012 tarihlerinde kadın cinayetlerinden, kadın bedeni ve cinselliği, ekoloji ve kadın konularına kadar çok sayıda kadın sorununun tartışılacağı “Kadın Emeği Konferansı” düzenlenecek. Bugün başlayacak ve 3 gün boyunca devam edecek konferansta kadın emeğine ilişkin çok boyutlu konular tartışılacak.

Beyoğlu İlçesi’nde bulunan Suriye İşhanı’nda, Divriği Kültür Derneği’nde düzenlenecek konferansta, “görünmeyen emek, çalışma yaşamı ve kadın, sendikal örgütlenme ve kadınlar, küresel sermayeden kadınlara uzanan yol, kadın bedeni ve cinselliği, militarizm ve kadın, ekoloji ve kadın, kadın cinayetleri” başlıklı konular tartışılacak. Kadın Emeği Konferansı’na Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Melda Yaman, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nuray Ergüneş ile emekçi kadınlar, feminist kadınlar katılarak, çeşitli sunumlar gerçekleştirecekler.
(İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Martta 12 kadın katledildi

SONRAKİ HABER

Akdeniz Belediyesi ‘kentsel dönüşümü’ tartışacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...