12 Nisan 2012 09:54

Yapı-Yol Sen’den Karayolları'na tepki

Yapı-Yol Sen, Diyarbakır Şubesi Karayolları 9.Bölge Müdürlüğünde çalışan personelin sorunlarının çözülmemesini protesto etti.Karayolları 9.Bölge Müdürlüğü önünde bir araya gelen sendika üyeleri adına basın açıklamasını okuyan Yapı-Yol Sen Diyarbakır Şube Başkanı Seyfettin Po

Yapı-Yol Sen’den Karayolları'na tepki
Paylaş

Karayolları 9.Bölge Müdürlüğü önünde bir araya gelen sendika üyeleri adına basın açıklamasını okuyan Yapı-Yol Sen Diyarbakır Şube Başkanı Seyfettin Polat bu zamana kadar idareye çeşitli öneriler yapmalarına rağmen sorunların çözümü için adım atılmadığını aktardı.

Karayolları 9.Bölge Müdürlüğünde 9 yıldan beri ‘görevde yükselme sınavı’ yapılmadığına dikkat çeken Polat, çalışanların haklarının gasbedildiğini söyledi. Karayolları Genel Müdürlüğünün, köprü ve otoyolların işletmesini özel şirketlere devretmeye çalıştığını söyleyen Polat, kurum çalışanlarının nasıl değerlendirileceği yönünde belirsizliğin sürdüğünü vurguladı. Çalışanlara dair taleplerinin görmezden gelindiğini aktaran Polat, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarının derhal yapılmasını istediklerini söyledi. AKP hükümetinin sendikalara saldırmaya devam ettiğini de belirten Polat, “Bu antidemokratik uygulamalara ve baskılara son verilsin” dedi. (Diyarbakır/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Alevilerden Başbakana suç duyurusu

SONRAKİ HABER

Dikmen’de kentsel direniş!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...