28 Aralık 2015 04:39

Miray bebek bir cenazenin göğsünde uyuyor

Paylaş

Miray bebeğin cenazesi morgda yer kalmadığı için kendisi gibi öldürülen ve cenazesi morgda bekletilen bir kişinin göğsüne bırakıldı. Annesinin ölümünde habersiz olduğu Miray'ın minik bedeni morgda bekliyor.

Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde, saldırılarılarda yaşamını yitirenlerin cenazeleri, Şırnak Devlet Hastanesi Morgu'nda bekletiliyor. Yoğunlaşan saldırılarda yaşamını yitirenlerin artması nedeniyle morga yer kalmadı.

CENAZELER BOZULMAYA BAŞLADI

Yer yokluğu nedeniyle morga alınmayan cenazelerin bozulması üzerine STÖ'lerin desteğiyle bir adet soğuk hava konteynırı temin edildi. Ancak devlet yetkilileri hiçbir gerekçe göstermeden cenazelerin soğuk hava konteynırına nakline izin vermedi.

MİRAY BEBEĞİN MİNİK BEDENİNE DE YER YOK

Cenazesine yer bulunmayan cenazelerden biri de daha 3 ayını doldurmadan 25 Aralık akşamı polis kurşunuyla öldürülen Miray bebeğe ait. Daha üç ay önce gözlerini dünyaya açan Miray bebeğin minik bedeninin sığacağı bir yer dahi verilmedi.

MİRAY BİR ANNENİN GÖĞSÜNDE UYUYOR

Dedesiyle birlikte öldürülen Miray bebeğin cenazesi Şırnak Devlet Hastanesi Morgu'nda bekletiliyor. Ancak ölenlerin sayısının fazlalığından morgda Miray'ın minik bedenine yer kalmadı. Cenazeyi aileye de vermeyen devlet yetkilileri, Miray'ın cenazesini Cizre ve Silopi'de kendisi gibi öldürülen ve morgda bekletilen başka bir cenazenin göğsüne bıraktı.

TAYBET ANA İLE YAN YANA

Annesi Solin İnce'nin henüz öldüğünden haberdar olmadığı Miray'ın cenazesi, Cizre'de katledilen ve cenazesi 8 gün boyunca sokak ortasında bırakılan Taybet ananın cenazesinin bulunduğu morgda bekliyor. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

İtalya'da mafyanın tehdidine dayanamayan futsal kadın takımı kapanma kararı aldı

SONRAKİ HABER

ABD IŞİD kontrolündeki Riyad kasabasına indirme operasyonu düzenledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...