25 Aralık 2015 10:38

Kösem izleyiciyi ekrana kilitledi

Yapımını TIMS’in, yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı Muhteşem Yüzyıl Kösem, dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle zirvedeki yerini aldı.

Paylaş

AB ve ABC1’de birinci sıraya yerleşen Muhteşem Yüzyıl Kösem, Beren Saat’in Kösem olarak diziye dahil olduğu bu bölüm, sosyal medyada da dün gecenin en çok konuşulan yapımı oldu.

24 Aralık tarihinde, AB’de “'Muhteşem Yüzyıl Kösem” 1.’liği kaptırmazken, 2.’lik “Fatih Portakal’la Fox Ana Haber’in  ve 3.’lük “Kurtlar Vadisi Pusu'”nun oldu. Total’de ise Kanal D’de yayınlanan “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisi 1. sıraya otururken, 2. sırada Fox TV’de ekrana gelen “Fatih Portakal’la Fox Ana Haber” bülteni,  3. sırada ise Show TV’de yayınlanan “Asla Vazgeçmem” dizisi yer aldı.

Kadrosuna Beren Saat’in dahil olduğu dizi, sosyal medyayı da salladı. Medya Tava’nın haberine göre, 25 Aralık tarihinde sosyal medyada en çok Star TV’de yayınlanan “Muhteşem Yüzyıl Kösem” konuşuldu. Diziyi sırasıyla; “Fatih Portakal ile Fox Ana Haber” ile “Sivas Bld.Spor – Beşiktaş” karşılaşması takip etti.

SULTANLARIN SAVAŞI BAŞLADI

Saray oyunlarına olan kayıtsızlığıyla bilinen Kösem, Beren Saat’in diziye dahil olmasıyla artık ‘Ben de varım’ dedi. Kösem artık taht oyunlarının tam merkezine geçerken Safiye Sultan ile güç savaşının ilk sinyallerini de verdi.

Ahmed hastalıktan kurtulmasının ardından, ölüm döşeğindeyken arkasından dönen tüm oyunları dinleyerek, en büyük cezayı Safiye’ye verdi, saraydan sürgün etti. Safiye’yi bu zor durumdan kurtarabilecek tek kişi Kösem iken, o da gitmesinin en doğrusu olduğunu söyleyip savaşın ilk fitilini ateşledi. Artık Ahmed’in yanındaki en büyük ordu Kösem Sultan. (MEDYA TAVA)

 

ÖNCEKİ HABER

30. günde 30 adım çağrısı

SONRAKİ HABER

Umut nöbetini Orhan Bursalı ve Özlem Yüzüak tuttu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...