24 Aralık 2015 08:44

Tutuklu gazeteci Vildan Atmaca mesaj gönderdi

Van’da haber takibi yaptığı sırada tutuklanan Jin Haber Ajansı (JINHA) muhabiri Vildan Atmaca görüşçüleri aracılığıyla bir mesaj gönderdi. Atmaca mesajında, “Cezaevinde de olsam Beritan’ın heyecanını yaşıyorum” dedi.

Paylaş

Van’ın Erciş İlçesinde 14 Kasım günü haber takibi yaptığı sırada gözaltına alınan daha sonra Facebook paylaşımları gerekçe gösterilerek tutuklanmasına karar verilen JINHA muhabiri Vildan Atmaca, cezaevinde yakınları aracılığı ile meslektaşlarına mesaj yolladı. 

Vildan, kendisi gibi sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek tutuklanan meslektaşı Beritan Canözer’in heyecanını cezaevinde de olsa paylaştığını belirterek, “Gazetecilere cezaevini reva gören zihniyetin bir gün mutlaka yargılanacağına inanıyorum” dedi. Vildan, tutuklu tüm gazetecilere selamlarını iletti.

Atmaca, son olarak kaleminin yazı yazmaya devam edeceğini söyleyerek, tüm JINHA muhabirlerine çalışmalarında başarılarının devamını diledi. Vildan’ın duruşması, 29 Aralık’ta Erciş Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. (Van/JINHA)

ÖNCEKİ HABER

Diyarbakır ve Bulanık'taki yürüyüşlere polis saldırdı

SONRAKİ HABER

Hacettepe'de ülkücüler bu kez polis korumasında saldırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...