21 Aralık 2015 08:41

Acun Ilıcalı bile Cem Küçük’ten kurtulamadı

Hemen hemen tüm muhalif gazetecileri hedefe koymasıyla tanınan Star Yazarı Cem Küçük şimdi de Cumhurbaşkanına yakınlığıyla bilinen Acun Ilıcalı'yı hedef gösterdi.

Paylaş

Star Gazetesi Yazarı Cem Küçük şimdi de Acun Ilıcalı’yı hedefine koydu. “RTÜK ve bir büyük ayıp” başlıklı dünkü yazısında Küçük, Acun Ilıcalı’nın reklamcı Ali Taran’a “Yetenek Sizsiniz Türkiye” programında jüri üyeliği vermesini “Cumhurbaşkanına terbiyesizlik” olarak yorumladı. Küçük Acun’u sevdiğini ve Acun’un bu noktaya gelmesinde Cumhurbaşkanının büyük destekleri olduğunu söyleyerek şöyle devam etti: “Ali Taran denen adamın 7 Haziran öncesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hapse sokulması için “Milletçe Alkışlıyoruz” başlıklı çirkin kampanyanın mucidi olduğunu bilmeyen yok. Buna rağmen Acun Ilıcalı Cumhurbaşkanımızı hapse sokma hayalleri kuran Ali Taran’a büyük imkanlar sunarak kanalının yıldızlarından yaptı... Cumhurbaşkanımız ve ailesine büyük ayıp etmiştir Acun...”  

Küçük ayrıca RTÜK’ün yeni Türkiye’yi savunan televizyon kanallarına saldırısının devam ettiğini ve kanalların ekonomik olarak batması için elinden geleni yaptığını iddia etti. (MEDYA SERVİSİ)

 

ÖNCEKİ HABER

İnşaat işçisi, sosyal medyada 'Cumhurbaşkanı'na hakaret etti' diye tutuklandı

SONRAKİ HABER

Tarsus’ta 8 yaşındaki çocuk polis kurşunuyla yaralandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...