10 Nisan 2012 11:08

Meral Okay son yolculuğuna uğurlandı

Senaryo Yazarı ve Oyuncu Meral Okay, Bebek Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığında toprağa verildi. Sanat dünyasından tanınmış isimlerin katıldığı cenaze töreninde, dostları Okay’ın ölümüne çok üzüldüklerini söyledi.Kanser tedavisi gören Meral Okay dün hayatını kayb

Meral Okay son yolculuğuna uğurlandı
Paylaş

Senaryo Yazarı ve Oyuncu Meral Okay, Bebek Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığında toprağa verildi. Sanat dünyasından tanınmış isimlerin katıldığı cenaze töreninde, dostları Okay’ın ölümüne çok üzüldüklerini söyledi.

Kanser tedavisi gören Meral Okay dün hayatını kaybetmişti. Okay’ın ölümü sanat camiasını yasa boğdu. Bebek Camii’nde gerçekleşen cenaze merasimine siyaset, spor ve sanat dünyasından birçok tanınmış isim katıldı. Barış ve Demokrasi Partisi Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Okay’ın ölümünden dolayı çok üzüldüğünü dile getirdi. Okay’ın fedakar ve yardımsever bir kişiliğe sahip olduğunu ifade eden Önder, “Meral, arkasında büyük bir boşluk bırakıp gitti. Ölümden geriye fedakarlığı, yardımseverliği kaldı. Mekanı cennet olsun” dedi.

Okay’ın ölümünün ani olduğunu ifade eden Oktay Kaynarca ise “Hayatımızdaki yeri benim için önemlidir. Çok yakın arkadaşımızı kaybettik.” dedi. Tarık Akan da kanserin olumsuz yönünden söz ederek, çok samimi arkadaşını kaybettiğini aktardı. Oyuncu Yılmaz Erdoğan da Okay’ın ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Cenaze töreninde Sezen Aksu, Adnan Polat, Mahsun Kırmızıgül, Hülya Avşar, Özcan Deniz, Halit Ergenç gibi tanınmış isimler yer aldı. Cenazeye HDK yürütmesi adına Ender İmrek ve  EMEP MYK üyesi Nuray Sancar da katıldı.

Öğle namazının ardından Okay’ın cenaze namazı kılındı. Cenaze namazından sonra Okay’ın naaşı omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. Daha sonra Zincirlikuyu Mezarlığında toprağa verildi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

‘ÇED gerekli değildir’ kararına dava

SONRAKİ HABER

Akit’in paranoyasının dışa vurumu(!)

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa