11 Nisan 2012 05:17

İstanbul'da gözaltı terörü

İstanbul'da sabahın erken saatlerinde düzenlenen ev baskınlarında gözaltına alınanların sayısı 14'e yükseldi.Sabahın erken saatlerinde İstanbul'da düzenlenen ev baskınlarında çok sayıda kişi gözaltına alındı. Düzenlenen ev baskınlarının gerekçesi öğrenilmezken, gözaltı sayısı 10'a yükseldi.

İstanbul'da gözaltı terörü
Paylaş

Sabahın erken saatlerinde İstanbul'da düzenlenen ev baskınlarında çok sayıda kişi gözaltına alındı. Düzenlenen ev baskınlarının gerekçesi öğrenilmezken, gözaltı sayısı 10'a yükseldi.

Gözaltına alınanlar arasında Emek Gençliği Merkez Yöneticisi ve İstanbul Üniversitesi öğrencisi Eren Yurt, Yeşilkent Pir Sultan Cemevi Başkan Yardımcısı Sezgin Kartal, haber takibi yapan Etkin Haber Ajansı muhabiri Çağdaş Küçükbattal, ESP İstanbul İl Yöneticisi ve HDK İstanbul İl Koordinasyonu üyesi Erdal Demirhan ve Hasan Tunç, Sosyalist Parti PM üyesi Yiğit Yirmibeş AKA-DER Sarıgazi Şube Başkanı Selçuk Kalaycıoğlu, Öğrenci Kolektiflerinden İhsan Oğuz Yüzgeç ve Kadir Ev ile İstanbul Üniversitesi öğrencisi Mehmet Akip Bilgin, Ekim Gençliği okuru Bekir Sürücü, BDSP çalışanı Deniz Aydın, DHF'den Kenan Ulaş ve Muharrem Demir bulunuyor. Gözaltı sayısının artabileceği öğrenilirken, gözaltına alınanlar Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü TEM Şube'ye götürüldü. (İSTANBUL)


FOTOĞRAF: TEMSİLİ

ÖNCEKİ HABER

Dersim’e dair ilk antropolojik çalışma: Rê\Yol

SONRAKİ HABER

İstanbul Valiliği'ne bomba!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...