09 Nisan 2012 11:50

HES belası bu kez Murgul’da

MURGUL’da yapılması planlanan Ata Regülâtörü ve HES Projesi ile Kırma-Eleme ve Harç Ünitesi projelerinin ÇED sürecine ilişkin değerlendirme sürecinin başladığı bildirildi.Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Murgul ilçesi sınırları içerisinde

HES belası bu kez Murgul’da
Paylaş

MURGUL’da yapılması planlanan Ata Regülâtörü ve HES Projesi ile Kırma-Eleme ve Harç Ünitesi projelerinin ÇED sürecine ilişkin değerlendirme sürecinin başladığı bildirildi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Murgul ilçesi sınırları içerisinde Kürküt Deresi üzerinde Çelikler Elektrik Üretim AŞ tarafından yapılması planlanan Ata Regülâtörü ve HES ile Kırma-Eleme ve Harç Ünitesi projeleri ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ÇED Yönetmeliğinin 11. maddesi 3. fıkrası gereğince ÇED süreci değerlendirme sürecinin başladığı belirtildi.

Açıklamada, bu kapsamda ÇED sürecine ilişkin vatandaşların Artvin Valiliği ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığına görüş ve önerilerini yazılı olarak sunabilecekleri kaydedildi. (Muğla/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Sansürsüz ve yasaksız internet herkesin hakkı!

SONRAKİ HABER

Öğretim üyelerinin darp edilmesi bilime yapılmış bir darbedir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...