09 Nisan 2012 09:29

Haberal’ın annesi yaşamını yitirdi

ERGENEKON davası kapsamında tutuklu bulunan, CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal’ın annesi Medine Haberal (93), tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde bu sabah hayatını kaybetti. Haberal, annesinin cenazesine katılmak için tutuklu yargılandığı 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne dilekçe sunarak izin istedi. Mahkeme, Haber

Haberal’ın annesi yaşamını yitirdi
Paylaş

ERGENEKON davası kapsamında tutuklu bulunan, CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal’ın annesi Medine Haberal (93), tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde bu sabah hayatını kaybetti. Haberal, annesinin cenazesine katılmak için tutuklu yargılandığı 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne dilekçe sunarak izin istedi. Mahkeme, Haberal’a 2 gün izin verdi. Haberal’In annesinin cenazesi bugün Zonguldak’ta yapılacak cenaze töreninin ardından defnedilecek.

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Medine Haberal’ın ölümünün ardından Haberal ailesini arayarak, “Annenizin yaşamını yitirmesinden biz de büyük acı ve üzüntü duyduk. Milletvekili arkadaşımız Sayın Mehmet Haberal’ın Silivri Toplama Kampı’nda olması ve annesi son nefesini verirken bir evlat, bir hekim olarak yanında bulunamaması acımıza acı, üzüntümüze üzüntü kattı” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kışlada kavga: 6 asker yaralı

SONRAKİ HABER

Polis AKP’nin ‘gözbebeği’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...