06 Aralık 2015 13:45

Nusaybin'de zırhlı araç geçerken bomba patladı: 6 polis yaralı

Paylaş

Mardin'in Nusaybin ilçesindeki 4 mahallede bugün yeniden uygulanan sokağa çıkma yasağından sonra, hendek içine tuzaklanan el yapımı patlayıcının zırhlı aracın geçişi sırasında infilak etttirilmesi sonucu 6 polis yaralandı.

İlçe Kaymakamlığı kararı ile bugün sabah saat 07.00'den itibaren, Abdulkadirpaşa, Fırat, Dicle ve Yenişehir mahallelerinde uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağı sonrasında, operasyon başlatıldı. Mahallelere çıkan cadde ve sokaklara, polisin girmesiyle birlikte başlayan silah ve patlama sesleri, öğlen saatlerine kadar sürdü. Yasaklı olan mahallelere çıkan tüm cadde ve sokak başlarında polis nöbet tutarken, zırhlı polis araçlarının sık sık çatışmaların yaşandığı bölgelere girip çıktığı görüldü.

Abdulkadirpaşa Mahallesi'ndeki bir sokakta, içinde Özel Harekat timlerinin de olduğu zırhlı polis aracının geçişi sırasında, hendek içinde tuzaklanmış el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu, araç içindeki 6 polis yaralandı. Yaralı 6 polis, ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alınırken, zırhlı araç kullanılamaz hale geldi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Barış için ölenler, güvercin kanadında

SONRAKİ HABER

Koalisyon uçakları Rakka’yı vurdu: En az 32 ölü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...