08 Nisan 2012 11:23

KPSS başvuruları bugün başlıyor

2012 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) lisans başvuruları bugün başlıyor. Başvurular, 18 Nisana kadar devam edecek. 2012 KPSS, lisans düzeyinde, 7-8 Temmuz tarihlerinde Cumartesi sabah ve öğleden sonra, Pazar sabah ve öğleden sonra olmak üzere dört oturumda il merkezleri ile Lefkoşa’da yapılacak.Başvurular, başvuru merkezlerince yü

KPSS başvuruları bugün başlıyor
Paylaş

2012 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) lisans başvuruları bugün başlıyor. Başvurular, 18 Nisana kadar devam edecek. 2012 KPSS, lisans düzeyinde, 7-8 Temmuz tarihlerinde Cumartesi sabah ve öğleden sonra, Pazar sabah ve öğleden sonra olmak üzere dört oturumda il merkezleri ile Lefkoşa’da yapılacak.
Başvurular, başvuru merkezlerince yürütülecek. Ortaöğretim Kurumu (Okulu) Müdürlükleri ve ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri KPSS’de başvuru merkezi olarak görev yapacak. Sınava katılmak isteyen adaylar, Kılavuz ile Aday Başvuru Formuna, başvurma süresi içinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilecek. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacak. 2012-KPSS Lisans Kılavuzu’nda başvurma, sınav, değerlendirme ve yerleştirme ile ilgili ayrıntılı bilgiler yer alacak. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Derslik açığı kiralama yöntemi ile çözülecek

SONRAKİ HABER

Kendi rızasıyla ders almak…

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...