04 Aralık 2015 07:23

Urfa'da ev baskınları: En az 15 gözaltı

Urfa Viranşehir'de bu sabah jandarma ve polislerce yapılan ev baskınlarında aralarında yüzde 92 ortopedik engelli Aziz Kanar'ın da bulunduğu en az 15 kişi gözaltına alındı.

Paylaş

Urfa'nın Viranşehir ilçe merkezi ve kırsal mahallelerinde bu sabah polis ve jandarmalar tarafından ev baskınları yapıldı. Yapılan baskınlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı. İlçe merkezinde polislerin yaptığı baskınlarda kimi evlerin kapılarının kırıldığı, içeride yapılan aramalarda ise ev sakinlerine ait eşyaların dağıtıldığı ve ev sakinlerine hakaret edildiği ifade edildi.

Yapılan baskınlarda yüzde 92 ortopedik engelli Aziz Kanar'ın da aralarında olduğu Mevlüt Erek, Nedim Erin, Mustafa Türk, Aziz Erol, Ahmet Erol, Ramazan Esen, Ramazan Silgir, Halil Kanar, Mahmut Danışman, Hacı Cin, Mahmut Sıcak, Nusret Bayrak, Mehmet Kurşun ve Mahmut Tekin isimli yurttaşlar gözaltına alındı.

Gözaltına alınan engelli Kanar, üzerinde bulunduğu tekerlekli sandalyesi ile birlikte polis aracına bindirilip götürüldü.

Gözaltı gerekçesi öğrenilemeyen yurttaşlar, sağlık kontrolü için önce Viranşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada sağlık kontrolünden geçirilmeleri sonrasında ise Urfa Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüler. (Urfa/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

İran'dan Erdoğan'a jet yalanlama

SONRAKİ HABER

Galatasaray, Sabri Sarıoğlu ile sözleşmesini değiştirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...