07 Nisan 2012 09:34

ATO’da iki liste çıktı

ANKARA Tabip Odası (ATO) Genel Kurulu bugün yapılacak seçimlerle sona erecek. Hükümete yakınlığı ile bilinen Ankara Hekim Platformunun son dakikada liste çıkarması dikkat çekti. ATO’nun Olağan Seçimli Genel Kurulu, dün Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda

ATO’da iki liste çıktı
Paylaş

ANKARA Tabip Odası (ATO) Genel Kurulu bugün yapılacak seçimlerle sona erecek. Hükümete yakınlığı ile bilinen Ankara Hekim Platformunun son dakikada liste çıkarması dikkat çekti. ATO’nun Olağan Seçimli Genel Kurulu, dün Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda başladı. Genel kurulun açılışına Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES), Emek Partisi (EMEP), BDP ve TÜDEF yöneticileri de konuk olarak katıldılar.

Açılışta konuşan ATO Başkanı Bayazıt İlhan, Türkiye’nin sağlık ortamında yaşanan kötü gidişe dikkat çektiği konuşmasında tabip odalarına sahip çıkmanın önemini vurguladı. Genel Sekreter Selçuk Atalay ise, odada son iki yılda yapılan eylem ve etkinlikleri anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Bayazıt İlhan’ın başkan adaylığında Çağdaş Hekimler Derneğinin verdiği listenin karşısına Ankara Hekim Platformu da son gün hazırladığı listeyle çıktı. Liste ve adaylar genel kurulun başladığı gün belirlendi. Ankara Hekim Platformu, hükümete yakınlığı ile biliniyor. Ankara Tabip Odasından daha önce yapılan açıklamalarda, “Bakanlık tabip odalarını ele geçirmeye çalışıyor” uyarısı yapılmıştı. Genel Kurul bugün yapılacak seçimlerle sona erecek. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Bir garip tutuklama!

SONRAKİ HABER

Aybastı halkı HES'çileri kovdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...