23 Kasım 2015 10:36

Acun Yunanistan’da kanal mı alacak?

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu; Acun Ilıcalı'nın Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla çektiği selfienin ardında, Ilıcalı'nın Yunanistan'da kanal satın almak isteği olduğunu yazdı.

Paylaş

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’yla birlikte selfie paylaşan Acun Ilıcalı’nın fotoğrafını Hürriyet gazetesinden Cengiz Semercioğlu köşesine taşıdı. “Bu fotoğrafın sırrı” diyen Semercioğlu fotoğrafın tamamen duygusal olduğunu ve Acun Ilıcalı’nın Yunanistan’dan televizyon kanalı almayı planladığını yazdı. 

“Yunanistan pazarına girmek istediğini, Acun Medya’nın Yunanistan ayağını kurmayı hedeflediğini, orada Survivor, O Ses, Yetenek Sizsiniz gibi programlar yapmak istediğini kendisi açıklamıştı” diyen Semercioğlu Acun’un hedeflerinin bu kadarla sınırlı olmadığını ekonomik krizle boğuşan Yunan kanallarından birini almak istediğini, hatta gözüne kestirdiği bir iki kanalla temasa geçtiğini aktardı. 

“Ancak bir Türk’ün Yunanistan’da kanal sahibi olması ticari yatırımla, parayla pulla, televizyonculuk bilgisiyle olacak iş değil” diyen Hürriyet yazarı işin siyasi ayaklarının olurunu almadan olmayacağını, fotoğrafın da bu işe yaradığını yazdı. (MEDYA SERVİSİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Mustang filmine Stockholm’den senaryo ödülü

SONRAKİ HABER

Tuncel ve Kürkçü’den cenazelerin sınırda bekletilmesine tepki

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...