21 Kasım 2015 04:05

Marmara'da lodos: Uçak, feribot ve deniz otobüsü seferleri iptal edildi

Marmara'da etkili olan lodos nedeniyle THY iç ve dış hatlarda 72 seferi iptal ederken İstanbul ve Çanakkale'de deniz otobüsü ve feribot seferleri de iptal edildi.

Paylaş

Marmara'da etkili olan lodos, hava ve deniz trafiğinde aksamalara neden oluyor. Türk Hava Yolları (THY) lodos nedeniyle iç ve dış hatlarda yapacağı 72 seferini iptal etti.

THY'den yapılan açıklamada 21-22 Kasım tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda beklenen kuvvetli lodos sebebi ile bazı seferlerin iptal edildiği belirtilerek, "Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz" denildi.

Atatürk Havalimanı'na inen uçaklar lodos nedeniyle zor anlar yaşadı. Uçaklardan bazılarının iniş sırasında yalpaladığı görüldü.

İDO SEFERLERİNE LODOS ENGELİ

Lodos nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) de tüm iç hat deniz otobüsü seferlerini iptal etti.

ÇANAKAKKA'DE FERİBOT SEFERLERİNE LODOS ENGELİ

Gökçeada-Kabatepe arasında bugün ve yarın yapılacak olan feribot seferlerinin fırtına nedeniyle iptal edildiği duyuruldu. Çanakkale Boğazı'nda etkili olan fırtına, deniz ulaşımını vurdu. Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., sabahtan itibaren Çanakkale Boğazı'nda etkili olan fırtına yüzünden bugün ve yarın yapılacak olan Gökçeada-Kabatepe hattı ile bugün Bozcaada-Geyikli hattındaki seferlerin iptal edildiğini bildirdi.

Boğaz hattı ile Çanakkale-Eceabat ve Çanakkale-Kilitbahir seferleri normal seyrinde sürüyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yüksekova'da gece boyunca saldırı: 2 ölü, 12 yaralı

SONRAKİ HABER

Kayyum, Kanaltürk ve Bugün TV’de 172 kişiyi daha çıkardı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...