20 Kasım 2015 05:50

Lice ve Hani'de 26 mahalleye sokağa çıkma yasağı

Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı 9 mahallede dün ilan edilen sokağa çıkma yasağı bu sabah 05.00 itibari ile kaldırılırken, yine Lice'ye bağlı 12 mahallede ve Hani'ye bağlı 14 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Paylaş

Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Örtülü, Arpacık, Sivri Tepe, Bilgin, Sağlık, Bayırlı, Seyrek, Silkito ve Körha mahallelerinde dün ilan edilen sokağa çıkma yasağı bu sabah 05.00 itibariyle kaldırılırken, yine Lice'ye bağlı başka 12 ve Hani'nin de 14 mahallesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, dün sokağa çıkma yasağının ilan edildiği yerlerde gece boyunca yürütülen operasyonun ardından yasak bu sabah 05.00 itibari ile kaldırılırken, "Hani ilçesine bağlı Yukarı Turalı, Akçayurt, Kaledibi, Başaklı, Taşburun, Güzelce, Karapilyar, Aşağıturalı, Damlatepe, Çay, Horsel, Mezartarlası, Sıraevler, Karapilyari mahalleleri ile Lice'ye bağlı Elmadere, Boyluca, Ayaz, Akçapınar, Şenlik, Tuzlaköy, Ağılcık, Erginköy, Uysal, Birlik, Şabek Komu ve Şakan mahallelerinde" sokağa çıkma yasağı ilan edildi. (Diyarbakır/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

AKP gençlik kolları ıslıklı maça bedava biletlerle sokulmuş

SONRAKİ HABER

Sokağa çıkma yasağının 8. gününde Nusaybin'den patlama ve silah sesleri yükseliyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...