04 Kasım 2015 08:05

Tadilat halindeki okulda eğitim

Paylaş

Zonguldak'ın Kozlu ilçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde çatı onarımı ve mantolama çalışması başlatıldı. Öğrenciler, 'inşaata girmek tehlikeli ve yasaktır' tabelası asılan demir iskelenin altından geçerek okula girip çıkıyor.

750 öğrencinin öğrenim gördüğü 13 yıllık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 10 gün önce çatı onarımı ve mantolama çalışması başlatıldı. Dış cephe mantolama işi için 4 katlı binanın çevresinde demir iskele kuruldu. İşçiler bir taraftan mantolama yaparken, bir taraftan da çatıyı onarıyor. Bu arada okulda eğitim sürüyor. Öğrenciler, 'inşaata girmek tehlikeli ve yasaktır' tabelası asılan iskelenin altından geçerek okula girip çıkıyor. Öğrenciler, teneffüste de inşaat malzemeleri bulunan okulun çevresinde ve bahçede vakit geçiriyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, ödeneğin geç gelmesi nedeniyle mantolama ve çatı onarımı işinin yaz tatilinde yapılamadığını söyledi. Yetkililer, binanın dış cephesinin mantolama çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu, çatı onarımının ise hafta sonu biteceğini belirtti. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Galatasaray tesislerinde gazetecinin ölümüne 15 bin TL para cezası

SONRAKİ HABER

Saray'dan 'Başkanlık referandumu' sinyali

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa