29 Ekim 2015 12:45

Cem Küçük: Fox'taki arkadaşlar akıllı olsun

Paylaş

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a "İstesek seni sinek gibi ezeriz, bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun" diyen ve savcılık tarafından ifadesi alınan AKP kontrolündeki Star gazetesinin yazarı Cem Küçük'ün hedefi bu kez Fox TV ekibi.

T24'ün haberine göre "Bunu en tepe bilgi olarak söylüyorum. İngiltere'den bilgi istenecek, gelecek ve Murdoch'la ilgil dosya buradaki yetkililerin önüne konacak" diyen Küçük, "FOX'taki arkadaşlar bence akıllı olsunlar" dedi.

Kanal 24'teki "Günün Manşeti" programında konuşan Cem Küçük, şunları söyledi: "Belki bu Murdoch'la ilgili dosyası devletimiz İngiltere'den isterse burdaki Murdoch'un temsilcilerine de o belgeyi sunabilirler. FOX'taki arkadaşlar bence akıllı olsunlar. Bunu en tepe bilgi olarak söylüyorum. İngiltere'den bu bilgi istenecek, gelecek ve Murdoch'la ilgil bu dosya buradaki yetkililerin önüne konacak. Dolayısıyla oradaki arkadaşların akıllı olmasında fayda var. Bu Ercan Gün'le bu işleri yürüteceğinizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz." (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Davutoğlu: Diyarbakır'ı bunlara bırakacak mısınız?

SONRAKİ HABER

Emek ve demokrasi güçleri: Nasıl bir cumhuriyette yaşamak istiyorsunuz?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...