27 Ekim 2015 14:07

Bolu'da hasta yakınları, doktora saldırdı

Paylaş

Bolu'da İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fakülte Ünitesi İç Hastalıkları Servisi'nde görevli araştırma görevlisi Dr. Özgür Özerdoğan, hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Aldığı darbelerle kafa travması geçiren Dr. Özerdoğan'a yapılan saldırıyı Türk Tabipler Birliği Bolu Düzce Tabip Odası ve Bolu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği kınadı.

İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fakülte Ünitesi İç Hastalıkları Servisi'nde görevli araştırma görevlisi Dr. Özgür Özerdoğan, dün akşam saatlerinde bir hastanın yakınlarının saldırısına uğradı. Güvenlik görevlileri araya girerken, darbeler alan Dr. Özerdoğan kafa travması geçirdi. Dr. Özerdoğan'ın tedavisi hastanede yapılırken, soruşturma başlatıldı.

Türk Tabipler Birliği Bolu-Düzce Tabip Odası Başkanlığı doktorun saldırıya uğraması üzerine yaptığı yazılı açıklamada, "Nöbeti esnasında hasta yakınları tarafından darp edilmiş olan Dr. Özgür Özerdoğan'a yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz. Olay sonrası kafa travması geçiren ve tedavi altına alınan meslektaşımıza acil şifalar diliyoruz. Olay adli makamlara iletilmiş olup, hastalarımızın sağlığı için büyük bir özveri ile çalışan sağlık personelimize yapılan çirkin saldırının en ağır şekilde cezalandırılması için konunun ilgili makamlarca yakın takip edileceğini umuyoruz" ifadelerine yer verildi.

Bolu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Metin Tahaoğlu ise saldırıyı kınayarak, yaptığı yazılı açıklama şöyle:

"İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Fakülte Ünitesi İç Hastalıkları servisinde nöbet tuttuğu sırada, Araştırma Görevlisi Dr. Özgür Özerdoğan'ın hasta ve yakınlarıyla yaşanan tartışma sonucunda, hasta yakınları tarafından darp edilmek suretiyle uğradığı çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Konu hakkında adli ve idari süreç başlatılmıştır." (BOLU)

ÖNCEKİ HABER

Davutoğlu: Tekrar Bahçeli'nin siyah çantasıyla uğraşmak istemiyorum

SONRAKİ HABER

Hacı Birlik'e 'köpek' diyen akademisyen kovuldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...