25 Ekim 2015 13:09

CHP'lilerden derbi maçı öncesi Passolig eylemi

Paylaş

CHP Kadıköy İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Passolig uygulamasına son eylemine; CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, İstanbul Milletvekilleri Barış Yarkadaş ve Mahmut Tanal, CHP milletvekili adayları, Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

’PASSOLİG'E HAYIR’

Bugün oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi CHP'liler Passolig'e hayır eylemi yaptılar. Kadıköy Altıyol'daki Boğa Heykeli önünde başlayan eyleme çok sayıda CHP'li ve yurttaşlar katıldı. Eylemde bir konuşma yapan CHP Genel Sekreteri Gürsel, "Seçim beyannamemizde taraftarlara sözümüz var. Passolig'i kaldıracağız. Türkiye'de bütün sivil toplum örgütlerini fişlediler. Sporu da fişlediler. Şiddetle kınıyorum, iktidara geldiğimizde ilk işimiz bu uygulamayı kaldırmak olacaktır. Bu uygulama iktidarın tribünlerden korktuğu için, tepkiden korktuğu için getirdiği bir uygulamadır. Tirübünlerden bu kadar korkuyorsanız gitmeyeceksiniz" dedi.

YARKADAŞ: 'TÜRKİYE'Yİ BU AYIPTAN KURTARACAĞIZ'

Eylemde basın mensuplarına açıklama yapan İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'ta, Passolig uygulamasının fişleme amaçlı olduğunu ifade ederek, bu uygulamaya derhal son verilmelidir dedi. Yarkadaş, Passolig aynı zamanda yandaş bankalara rant yaratmanın merkezidir. Türkiye'yi bu ayıptan kurtararak, tribünleri özgür hale getireceğiz dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Batıkent emekçileri katliamda yaşamını yitirenleri andı: Bizler barışta ısrarcı olmalıyız

SONRAKİ HABER

Kabataş haberini yapan Elif Çakır'ın gelin Z.D. ile yaptığı röportaj da yalanmış

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...