03 Nisan 2012 11:27

Ahmet Telli Elazığ’daydı

Elazığ Fırat Üniversitesi Edebiyat Bölümü öğrencileri Ahmet Telli’nin katıldığı bir söyleşi gerçekleştirdi.Dün bir kafede yapılan söyleşide şiirin edebiyat içerisindeki yerinin ve öneminin dışında Ahmet Telli’nin kendi sesinden okuduğu şiirler katılanları büyüledi. Şiirler kulaklarda yank

Ahmet Telli Elazığ’daydı
Paylaş

Dün bir kafede yapılan söyleşide şiirin edebiyat içerisindeki yerinin ve öneminin dışında Ahmet Telli’nin kendi sesinden okuduğu şiirler katılanları büyüledi. Şiirler kulaklarda yankılanırken katılımcıların meraklı soruları da Ahmet Telli tarafından yanıtlandı.

Elazığ’da bu tür etkinliklerin hemen hiç yapılmadığına belirten Edebiyat Bölümü öğrencisi Muhsin Altun “Güzel bir etkinlikti. Şairi tanımak güzeldi. Sadece şiirlerini değil kendisini anma fırsatı da bulduk. Bizim için çok güzel oldu” dedi.

Edebiyat Bölümü son sınıf öğrencisi Erol Çeçen ise Ahmet Telli’nin şiirlerini okuyarak büyüdüğünü söyleyerek, etkinliklerin devamlı yapmasını istedi. Bu etkinliğin bir başlangıç olacağını ifade eden Erkan Aslan, “Böyle etkinlikler düzenlemek gerekir edebiyat öğrencileri için bir başlangıç olabilir” dedi. Gül Hade de ilk kez böyle bir etkinliğe katıldığını söyleyerek “Ahmet Telli gibi insanlara sahip çıkılmalı” dedi. Son sınıf öğrencisi Mehmet Yıldız, etkinliği düzenleyenlerden biri olduğunu ifade ederek “birinci sınıftan beri hayalimizdi. Ancak dördüncü sınıfta yapabildik. Çok güzeldi bizim için. Böyle etkinlikleri yapmaya devam edeceğiz” dedi. (ElazığEVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Ekonomi büyüyor, işçiler ölüyor

SONRAKİ HABER

İşçi sınıfının mücadele aracı mı burjuvazinin ideolojik aygıtı mı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...