21 Ekim 2015 17:45

Faruk Çelik'in hazırlattığı 'PKK videosu' ortada kaldı!

AKP Urfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik'in 'Mesele memleket meselesi, oyunuza dikkat edin, oyuna gelmeyin' sloganıyla hazırlattığı klibe, AKP Sözcüsü Ömer Çelik sert çıktı. Ömer Çelik, Faruk Çelik’in hazırlattığı klibe ilişkin Twitter hesabından 'Bu tip çalışmalar hiçbir şekilde AK Parti ile ilişkilendirilmemelidir' ifadelerini kullandı. Eski Bakan Faruk Çelik de hazırlık aşamasında yayınlatılan klip ile ilgili hukuki süreç başlatacaklarını duyurdu.

Paylaş

Seçim bölgesi Urfa’da bulunan AKP birinci sıra adayı Faruk Çelik, bir klip hazırlatarak, seçmenlerinin dikkatini çekmeye çalıştı. Hazırlanan klipte, senaryo gereği suikast silahıyla mevziye yatan keskin nişancı PKK’li, karakolda nöbet tutan askeri hedefine alıyor. Bu sırada telsizle PKK komutanından ‘vur’ talimatı geliyor. Ancak bu sırada PKK'linin hedefindeki asker nöbet kulübesinde Kürtçe türkü okumaya başlıyor. Bunun üzerine PKK'li, telsizle komutanına ‘esker Kürt’ diyor. Komutanın 'O senin düşmanın vur' demesi üzerine PKK’li 'sen kime hizmet ediyorsun, kimin adamısın' diye tepki göstererek saldırıdan vazgeçiyor. Klibin sonunda ise Faruk Çelik, ‘oyunuza dikkat edin, oyuna gelmeyin’ şeklide sesli bir mesaj paylaşıyor.

HÜKÜMET SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK’TEN TEPKİ

Klibin AKP Genel Merkezi tarafından onaylanmadığını öne süren AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter’dan açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik şunları yazdı: "Oyuna gelme kardeşim' etiketiyle sosyal medyada yayınlanan film, AK Parti genel merkezi tarafından onaylanmış bir çalışma değildir. Genel merkezimiz tarafından onay verilmeyen çalışmaların AK Parti çalışması gibi sunulması doğru değildir. Bu tip çalışmalar hiçbir şekilde Ak Parti ile ilişkilendirilmemelidir."

FARUK ÇELİK HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATTI

Çelik’in tepkisinin ardından Faruk Çelik de klibin onay alınmadan servis edildiğini iddia ederek tepki gösterdi. Gün boyu sosyal medyada paylaşılan klip ile ilgili akşam saatlerinden Twitter üzerinden açıklama yapan Faruk Çelik, klibin henüz hazırlık aşamasında olduğunu, bunu servis edenler hakkında hukuki süreç başlatacaklarını duyurdu. Çelik şunları yazdı: “Oyuna gelme kardeşim etiketi ile sosyal medyada yayınlanan film henüz hazırlık aşamasındayken onayımız alınmadan servis edilmiştir. İyi niyetle başlattığımız bu uygulamayla ilgili, hukuki yollara başvuracağımız açıktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Galatasaray-Benfica maçının 11'leri belli oldu

SONRAKİ HABER

Bizim de ellerimiz terli bizi de tutuklayın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa