03 Nisan 2012 03:22

İstanbul'da 4 noktada patlama

Ümraniye'de, aralarında AKP irtibat bürosunun da bulunduğu 4 noktada gece geç saatlerde patlamalar yaşandı. Patlamalarda can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi.İstanbul'un Ümraniye İlçesi'ne bağlı Kazım Karabekir ve İnkılap mahallelerinde 22.30 ile 23.00 saatleri arasında, Kazım Karabekir Mahallesi AKP irtibat bürosunu

İstanbul'da 4 noktada patlama
Paylaş

Ümraniye'de, aralarında AKP irtibat bürosunun da bulunduğu 4 noktada gece geç saatlerde patlamalar yaşandı. Patlamalarda can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi.

İstanbul'un Ümraniye İlçesi'ne bağlı Kazım Karabekir ve İnkılap mahallelerinde 22.30 ile 23.00 saatleri arasında, Kazım Karabekir Mahallesi AKP irtibat bürosunun da aralarında bulunduğu 4 noktada patlama meydana geldi. Edinilen bilgilere göre ilk patlama, Adem Yavuz Caddesi Şehit Mahmut Koç Sokak'taki AKP bürosu önünde meydana gelirken, ikinci patlama İnkilap Mahallesi Kirazlı Sokak üzerindeki bir otomobilde yaşandı. Aynı mahalledeki Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir market ile Bolahenk Sokak'ta bulunan park halindeki özel bir otomobil de ses bombalarının hedefi oldu.

Patlamalarda can kaybı yaşanmazken maddi hasar meydana geldi. Patlamaların ardından olay yerine gelen polisler, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olay hakkında soruşturma başlatıldı. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Pasta büyüyor ekmek küçülüyor

SONRAKİ HABER

'KCK' iddianamesi kabul edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...