09 Ekim 2015 12:07

3 kurşunla öldürüldü

Paylaş

Nusaybin’de motosikleti ile seyir halindeyken polisler tarafından taranarak katledilen Şahin Turan’ın 3 kurşunla katledildiği ortaya çıktı. Valiliğin şarapnel parçasıyla yaşamını yitirdiğini iddia ettiği Turan’ın ağabeyi Turan Turan, “Kendim cenazeyi gördüm. Kesinlikle şarapnel parçası falan yok. Kardeşim polisin 3 kurşunuyla katledildi” dedi. 

Nakil ve defin ruhsatında ölüm nedeni, “Muhtemel şarapnel parçasıyla yaralanması ve geçirdiği iç kanama sonucu” diye yazılırken, Turan’ın vücudunda 3 kurşun izine rastlandı. Daha önce rapor ve görgü tanıkları ile yalanlanan Valilik, Turan’ın vücudunda rastlanan 3 kurşun izi ile bir kez daha yalanlandı. Turan ailesi, çocuklarının vücudunda el, karın boşluğu ve sırtında olmak üzere 3 kurşun izinin bulunduğunu belirtti.
Oğlunun sivil olduğunu ve ağabeyinin evine ekmek götürmek için çıktığını belirten anne Gurbet Turan, “Bizim kanımız Erdoğan’ın ellerinde Erdoğan’ın talimatıyla bu katliamlar yapılıyor. Saray’ındaki koltuğu için oğlumu katletti” dedi. 

ERMEZ’İN AİLESİ DE VALİYİ YALANLADI

Nusaybin’de keskin nişancılar tarafından vurularak ağır yaralanan zihinsel ve görme engelli Mehmet Ermez’in engelli olmadığın iddia eden Mardin Valililiği Ermez ailesi tarafından yüzde 75 ağır engelli raporuyla yalanlandı. Abla Leyla Ermez, “Gelsinler görsünler kardeşim engelli mi değil mi? Yolda yürüdüğü zaman bile engelli olduğu belli oluyor” dedi. (Mardin/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

EDESSA elektrik işçilerine destek

SONRAKİ HABER

Akdoğan çatışmasızlık istemiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...