01 Nisan 2012 15:33

TOKİ inşaatında çalışan işçiler zehirlendi

Van’ın Erciş İlçesi’nde TOKİ’ye ait inşaatta çalışan 400 civarında işçi yedikleri yemekten dolayı zehirlendi. Önceki akşam saat 18.00 sıralarında kusma, ishal ve baş dönmesi yaşayan 50 işçi ambulans ve özel araçlarla Erciş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Zehirlenen işçilerden İsmail &Ccedi

TOKİ inşaatında çalışan işçiler zehirlendi
Paylaş

Van’ın Erciş İlçesi’nde TOKİ’ye ait inşaatta çalışan 400 civarında işçi yedikleri yemekten dolayı zehirlendi. Önceki akşam saat 18.00 sıralarında kusma, ishal ve baş dönmesi yaşayan 50 işçi ambulans ve özel araçlarla Erciş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Zehirlenen işçilerden İsmail Çalım’ın anlattıkları ise işçilerin ne kadar kötü koşullarda çalıştıklarını gözler önüne serdi. Çalım, “Öğlen yediğimiz yemekten dolayı zehirlenmiş olabiliriz. Tavuk haşlaması ve yoğurt yedik. Yemekhane diye bir şey yok zaten. İki tane karavan getirip, servis yapılıyor. Aldığımız yemekleri dışarıda ya da yattığımız yerlerde yemek zorunda kalıyoruz. Bir aydır banyo yapamıyoruz. 3 tuvalet var, 300 işçi bu 3 tuvaleti kullanıyor. Bazen sular da kesiliyor” dedi. (Van/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Mersin’de her çocuğun bir avukatı olacak

SONRAKİ HABER

Tutuklu meslektaşları için yürüdüler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa