01 Ekim 2015 01:30

Fenerbahçe ‘siftah’ peşinde

Paylaş

UEFA Avrupa Ligi A Grubu’na Molde yenilgisi ile başlayan Fenerbahçe bugün İskoçya deplasmanında Celtic ile karşılaşacak. Glasgow şehrindeki 61 bin kişi kapasiteli Celtic Park’ta TSİ 22.05’te oynanacak maçı Danimarka Futbol Federasyonu’ndan Kenn Hansen yönetecek.

Bu sezon Avrupa kupalarında 6. maçına çıkacak sarı-lacivertliler, bu karşılaşmalarda 2’şer galibiyet ve yenilgi alırken bir kez de berabere kaldı.

Sarı-lacivertliler toplamda ise 196. maçına çıkıyor. Avrupa’da oynanan 195 maçın 69’u kazanılırken, 88 maç kaybedildi, 38 karşılaşmada ise sahadan beraberlik çıktı.

Celtic, bu sezon maçlarını oynadığı Celtic Park’ta maç kaybetmedi

İskoçya Birinci Futbol Ligi’nde (Premiership) ve Avrupa kupalarında bu sezon sahasında toplam 8 maç oynayan Celtic, 7 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

Avrupa’da seyircisinin önünde oynadığı 3 maçı da kazanan Celtic, ligde ise 4 galibiyet alırken sadece geçen hafta Hearts ile berabere kaldı.

MARKOVİC İLE DE SOUZA YOK

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Lazar Markovic ile Josef de Souza, Celtic karşısında forma giyemeyecek. Markovic ayrıca UEFA’dan aldığı 4 maçlık cezasını da tamamlamış olacak

PERSİE EN BÜYÜK KOZ

Son iki lig maçında yedek soyundurulan ve Teknik direktörü Pereira ile soğuk savaş yaşayan Robin van Persie, Celtic ile oynanacak EFA Avrupa Ligi maçında ilk 11’deki yerini alacak. Hollandalı golcü teknik direktör Pereira’nın en büyük kozu olacak

CELTİC, VAN PERSİE’DEN ÇEKİNİYOR

CELTIC A Takım Antrenörü John Kennedy, Sarı-lacivertli takımın Beşiktaş ile oynadığı maçı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda izledi. İskoçya’ya dün dönen ve Fenerbahçe ile ilgili gözlem raporunu sunan Kennedy, Sarı-lacivertli takımın Hollandalı yıldızı Robin van Persie’nin kendileri için en büyük tehlike olduğunu söyledi. Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü ve futbolcularıyla bir değişimde olduğunu da vurgulayan Celtic Antrenörü Kennedy, “Çok etkili oyuncuları var. Robin van Persie ve Nani gibi birçok üst düzey futbolcusu var. Çok zor bir maç olacak. A kalite oyunumuzu oynarsak, 3 puan alabileceğimizi düşünüyorum” ifadesini kullandı.

MUHTEMEL 11

Volkan Demirel, Şener, Ba (Kjaer), Alves, Caner (Hasan Ali), Mehmet Topal, Meireles
Nani, Van Persie, Diego (Volkan) Fernandao.

BEŞİKTAŞ SPORTİNG LİZBON’U AĞIRLIYOR

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi H Grubu 2. maçında bugün Sporting Lizbon ile karşılaşacak. İlk maçından 3 puanla dönen Beşiktaş, eğer galip gelirse gruptan çıkmak için büyük avantaj yakalayacak.
Beşiktaş maç için son hazırlık antrenmanını dün basına kapalı olarak yaptı ve kampa girdi.
(SPOR SERVİSİ)

 

 

 

ÖNCEKİ HABER

Serbest bırakılan işçiler ilk iş olarak saraya çıkarıldı

SONRAKİ HABER

Davutoğlu: Suriye krizine çözüm arayanlar Suriye'yi Esed'siz olarak düşünmeli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...