29 Eylül 2015 06:43

İdil ve Silopi'deki saldırılarda 2 asker yaralandı

Paylaş

Şırnak'ın İdil ve Silopi ilçelerindeki saldırılarda 2 asker yaralandı.

Gece saat 03.00 sıralarında HPG'liler İdil'in Turgut Özal Mahallesi'nde bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı'na roketatar ve otomatik silahlarla ateş açtı. Atılan roketatar mermilerinden biri nöbetçi kulübesine isabet ederken, birçok noktadan komutanlık binasına otomatik silahlarla ateş açıldı. Çıkan çatışmada ölen ve yaralanan olmadı.

Silopi'de ise dün 12.00 sıralarında General Zeki Durmuş Kışlası ve askeri lojmanların güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerine yönelik saldırıda 2 asker yaralandı.

Silopi 172'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı'na yapılan saldırı ile ilgili Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz Silopi İlçesinde 28.09.2015 günü saat 12.00 sıralarında bölücü terör örgütü mensuplarınca 172'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı General Zeki Durlanık Kışlası ve lojmanlar bölgesinde görevini ifa eden güvenlik güçlerimize saldırı düzenlenmiş, 2 askerimiz yaralanmış olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Konu ile ilgili güvenlik birimlerimizce gerekli çalışmalar devam etmektedir" denildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

İbrahim Tatlıses adaylıktan çekildi

SONRAKİ HABER

Türk Metal eylemi bitirdi ama Sider işçileri alacaklarında ısrarlı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...