19 Eylül 2015 05:34

Kağıthane'de yol çöktü, servis minibüsü içine düştü

Paylaş

İstanbul Kağıthane'de bir bina inşaatı için açılan temelin bitişiğindeki sokakta çökme meydana geldi. Çökme sonucu sokakta park halinde bulunan bir servis aracı çukura düştü.

Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Yeşiltepe Sokakta bir bina inşaatı için açılan temel çukuru nedeniyle eski bir binaya ait duvar çöktü. Duvarın çökmesi sonucu bitişikteki sokağın asfalt yolunda da saat 05.00 sıralarında çökme meydana geldi. Sokakta park halinde bulunan bir servis aracı oluşan çukura düştü. O saatte çevredeki apartmanlarda oturan vatandaşlar duydukları gürültü üzerine uyanıp, durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çevrede inceleme yaparken, polis ekipleri de çökmenin yaşandığı sokağı emniyet şeridi ile kapatıp, sokakta bulunan bir apartmanı güvenlik gerekçesiyle tahliye etti.

Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen minibüsün sahibi Orhan Engin, “Gece 02.00 civarı işten geldim. Aracı park edip evime gittim. Sonra bu olay meydana geldi. Mahalle sakini bir arkadaşım haber verdi. Olay yerine geldiğimde aracım çukura düşmüştü. Su borusu patlamış. Durum fark edilmeyince de su zamanla toprak yolun içine birikmiş. Sonrasında çöküntü meydana gelmiş" şeklinde konuştu.

Oluşan çukura düşen servis aracının vinç yardımıyla kaldırılacağı öğrenildi. (DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Diyarbakır Bağlar'da sağlık ocağına polis baskını

SONRAKİ HABER

Kilis'te 7 IŞİD militanı yakalandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...