09 Eylül 2015 08:11

İstanbul'da 93 kişi gözaltına alındı

İstanbul Valiliği, yaptığı açıklamayla; dün gece başlayan saldırılarda, 'mala zarar verme olayları' ile ilgili suç işledikleri gerekçesiyle 93 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Paylaş

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, dün HDP binalarına yönelik saldırılarda "Mala zarar verme" gerekçesiyle 93 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Valilikten yapılan açıklama söyle:

"Ülkemizde son zamanlarda meydana gelen terör olayları ile ilgili olarak ilimizde de Salı günü bir takım yürüyüş ve protesto eylemleri gerçekleştirilmiştir. Terör eylemlerine tepki anlamında yapılan yürüyüşler genellikle sağduyu içerisinde ve sorunsuz olarak tamamlanmıştır. Ancak bazı ilçelerimizde parti binaları, basın kuruluşları ile iş yerlerine zarar meydana gelmiş, olaylar esnasında herhangi bir can kaybı ve ciddi yaralanma olmamıştır."

"93 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTIR"

"Mala zarar verme olayları ile ilgili suç işledikleri tespit edilen 93 kişi gerekli adli işlemlerin yapılması için gözaltına alınmıştır.

İl genelinde alınan üst düzey güvenlik tedbirleri kararlı ve dikkatli bir şekilde uygulanmaya devam edilecek olup, vatandaşlarımızdan kendilerini sokağa çekmeye yönelik provokasyonlara itibar etmemelerini sağduyulu davranmalarını ve güvenlik güçlerimize yardımcı olmalarını bekliyoruz." (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Bitlis'te art arda şiddetli patlamalar

SONRAKİ HABER

İzmir’de mültecilere yeni operasyon

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...