16 Şubat 2011 21:47

Bin Ali’nin eşi: Bin uçağa gerizekalı

İNGİLİZ Daily Telegraph gazetesi, muhalif gösteriler sonucu devrilen eski Tunus Devlet Başkanı Zeynel Abidin bin Ali'nin, Suudi Arabistan’a gitmeden önce, Tunus’taki son anlarında yaşananları yazdı.İsmini açıklamayan bir hava kuvvetleri yetkilisinin tanıklığına dayandırılan habere göre, bin Ali uçağa binmek istemeyince, eşi Leyl

Bin Ali’nin eşi: Bin uçağa gerizekalı
Paylaş

İNGİLİZ Daily Telegraph gazetesi, muhalif gösteriler sonucu devrilen eski Tunus Devlet Başkanı Zeynel Abidin bin Ali'nin, Suudi Arabistan’a gitmeden önce, Tunus’taki son anlarında yaşananları yazdı.
İsmini açıklamayan bir hava kuvvetleri yetkilisinin tanıklığına dayandırılan habere göre, bin Ali uçağa binmek istemeyince, eşi Leyla “Bin uçağa gerizekalı. Tüm hayatım senin ahmaklıklarına katlanmakla geçti!” diye bağırdı. Bin Ali “Hayır, ben kalıp ülkem için ölmek istiyorum” deyince, bu kez Emniyet Müdürü Ali Şeriati, “Allah aşkına bin” diyerek Zeynel Abidin bin Ali’yi merdivenlerden yukarı itti ve uçağa bindirdi. Bin Ali çiftini taşıyan uçak kalktıktan bir kaç dakika sonra, Leyla Bin Ali’nin ailesinden 20 kişi Fransa’ya gitmek için havaalanına gitti; ancak askerlerce tutuklandı. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Mahkeme başkanı haber yapılmasını istemedi!

SONRAKİ HABER

BARADEY: Süleyman’a hayır orduya evet

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...