04 Eylül 2015 09:43

Ölen polis yakını: Sen saray yaptırıyorsun, helikopterin yok mu arkadaşım?

Mardin Dargeçti'te hayatını kaybeden polis memurunun yakınları devlete tepki gösterdi.

Paylaş

Mardin’in Dargeçit ilçesinde bir okulda çıkan yangına müdahale etmeye giden polis ekiplerine yola döşenen mayının patlaması sonucu hayatını kaybeden 4 polis memurundan Mehmet Akif Hatunoğlu’nun cenazesi, Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’nden alınarak, Sarıçam İlçesi Esentepe Mahallesi’ndeki baba evine getirildi.

CİHAN'ın haberine göre ailesi, Bayrağa sarılı cenaze üzerinde gözyaşı döktü. Ölen polisin eşi Semra Hatunoğlu, 2 yaşındaki kızı Sebiha’yı kucağına alarak, “Baban gelecek” diye ağladı.

KAYNINDAN BÜYÜK TEPKİ

Hayatını kaybeden polisin kaynı “İnsanları tenekelerle göreve gönderiyorsunuz. Paranız mı yok sizin? Her şeye paranız var. (şehidimiz var, kimse bağırmasın denildiğinde) Benim şehidim bağırıyordu, ölmeden önce bağırıyordu, zaten. Kıçı kırık bir şortland ile koyuyorsunuz onu. Bu teneke araba ile göreve gidiyor. Sen saray yaptırıyorsun, 1 milyar dolara saray yaptırıyorsun, saray... Helikopterin yok mu arkadaşım senin. Nasıl bir şey anlamıyorum, kelle koltukta gidiyor bu arkadaş. Seçim güvenliği alacakmış bu, her metre karede seçim güvenliği alacakmış, kiminle alacak rahmetli oldu, kiminle alacak? Helikopterin yok mu? Kıçı kırık teneke araba; şortland ile göreve gönderiyorsunuz; hani biz büyük devletiz.” diye tepki gösterdi. 

Hatunoğlu’nun Trabzon'dan gelen kayınvalidesi Fatma Gümüştaş, tören sırasında "Cumhurbaşkanı, Başbakan gelip bunların canını geri versin" diye bağırdı.

Polisin sıkı güvenlik tedbirleri aldığı baba evindeki uğurlama merasimi sonrası cenaze töreni içinin Buruk Mezarlığı’na götürüldü. (ADANA) 

ÖNCEKİ HABER

Cizre'de özel harekatçılar okullara yerleştirildi

SONRAKİ HABER

6 Eylül barış mitingine çağrı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...