02 Eylül 2015 14:24

Yunus Koca'yı öldüren iki kişi cinayeti itiraf etti

AKP Diyarbakır eski Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca’nın suikast sonucu öldürüldüğü olayla ilgili olarak dün gözaltına alınan Ankara ve İstanbul nüfusuna kayıtlı iki kişi cinayeti itiraf etti.

Paylaş

Diyarbakır'da iki gün önce iş yerinin önünde düzenlenen suikast sonucu öldürülen AKP Diyarbakır eski Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca olayıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Koca, 18 Ağustos'ta Diyarbakır Yenişehir Polis Merkezi'ne başvurmuş ve iş yerine gelen ve kendisini 'istihbarat görevlisi' olarak tanıtan bir kişinin, kendisini sorduğunu belirtmişti. Koca, suç duyusunda bulunmuş ve olayın aydınlatılmasını istemişti.

Koca'nın ölümünden sonra olayı araştıran emniyet, iki şüpheliyi tespit etti. Şüphelilerden birinin İstanbul, diğerinin Ankara nüfusuna kayıtlı olduğu belirleyen polis, şüphelilerin kaldıkları otele baskın yaptı. Şüphelilerin olaydan sonra kayıplara karıştığı ortaya çıkmıştı. Şüpheliler üzerinde yoğunlaşan polis, B.B. ve M.S. isimli şüphelileri yakaladı.

Diyarbakır'a getirilen zanlılar, ifadelerinde cinayeti itiraf etti. Cinayetin itirafında yakalandıkları güvenlik kamerası görüntülerinin etkili olduğu belirtildi. Zanlıların cinayeti neden işlediğini ise anlatmadığı öğrenildi. (CİHAN)

YUNUS KOCA, 'JİTEM TARAFINDAN TEHDİT EDİLİYORUM' DİYEREK POLİSE BAŞVURMUŞ

ÖNCEKİ HABER

Koza-İpek soruşturmasında gözaltına alınan 7 kişi bırakıldı

SONRAKİ HABER

Arabalı vapur geminin zincirine takıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...