02 Eylül 2015 10:57

Ahlat'ta belediye inşaatında göçük: 1 işçi öldü, 4 işçi yaralandı

Ahlat Belediyesi'ne ait iş merkezinin inşaat halindeki binasının 3'üncü katına beton döküldüğü sırada göçük meydana geldi. 1 işçi hayatını kaybetti.

Paylaş

Bitlis'in Ahlat ilçesi Selçuklu Mahallesi'nde AKP'li Ahlat Belediyesi tarafından yaptırılan AVM Eğlence Kültür ve Ticaret Merkezi'nin 3'üncü katında göçük meydana geldi. Göçük altından 4 işçi yaralı olarak çıkartılırken, vücudunun bir kısmı göçük altında kalan 1 işçi ise 2 saat sonra ağır yaralı olarak çıkartıldı.

Göçük bugün saat 11.00 sıralarında Ahlat İlçesi'nin Yukarı Çarşı Selçuklu Mahallesi'nde meydana geldi. Belediyeye ait iş merkezinin insaat halindeki binasının 3'üncü katına beton döküldüğü sırada göçük meydana geldi. Bu sırada inşaatta çalışan 5 işçi, göçük altında kaldı. İnşaatta çalışan diğer işçilerin haber vermesi üzerine bölgeye gelen AFAD, itfaiye, sağlık ekipleri ve polis kurtarma çalışması başlattı. Yapılan çalışmalarda işçiler İnsan Sancar, Yüksel Yakut, Sinan Yiğit ve aynı ismi taşıyan amcasının oğlu Sinat Yiğit, göçük altından hafif yaralı olarak çıkartıldı.

AĞIR YARALI İŞÇİ KURTARILAMADI
Göçük altında kalan ve 2 saat sonra ağır yaralı olarak çıkartılan Mahmut Yiğit isimli işçi, kaldırıldığı Ahlat Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralılar  İhsan Sancar, Yüksel Yakut, Sinan Yiğit ve aynı ismi taşıyan amcasının oğlu Sinat Yiğit'in hastanedeki tedavileri ise sürüyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Amasra’da 500 madenci greve çıktı

SONRAKİ HABER

TCDD'ye bağlı limanlarda yarın grev var

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...