22 Ağustos 2015 11:22

Gazeteciler bölgeye gidiyor

TGS Başkanı Uğur Güç, DİSK Basın-İş Sendikası Başkanı Faruk Eren, ÇGD Genel Sekreteri Turgut Dedeoğlu ile gazeteciler Celal Başlangıç, Mehveş Evin, Melda Onur, Ayşe Yıldırım, Özgür Korkmaz, Ergun Babahan ve Fatih Polat bölgeye gidiyor

Paylaş

Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS), DİSK Basın-İş Sendikası, Çağdaş Gazeteciler Derneğinin (ÇGD) çağrısıyla bir araya gelen gazeteciler, son gelişmeler ve gazetecilerin çalışma koşullarını yerinde incelemek için bölgeye gidiyor.
Pazartesi sabahı Diyarbakır’da olacak olan gazeteci heyeti şu isimlerden oluşuyor: TGS Başkanı Uğur Güç, DİSK Basın-İş Sendikası Başkanı Faruk Eren, ÇGD Genel Sekreteri Turgut Dedeoğlu ile gazeteciler Celal Başlangıç, Mehveş Evin, Melda Onur, Ayşe Yıldırım, Özgür Korkmaz, Ergun Babahan ve Fatih Polat.
24 Ağustos Pazartesi sabahı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkanlarıyla görüşecek olan gazeteci heyeti, ardından Lice ve Silvan’a gidecek. İlçelerde yapılacak gözlem ve görüşmelerin ardından yeniden Diyarbakır’a dönecek olan gazeteciler, kentte çalışan ulusal ve yerel basın-yayın kuruluşu temsilcileriyle görüşecek.
25 Ağustos’ta ise Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde yaşananları görmek üzere Şırnak’a gidecek gazeteciler, tüm görüşmeler sonucunda elde ettikleri gözlem ve bilgileri, yapılacak basın toplantısında kamuoyu ile paylaşacak. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Cumartesi Anneleri: Çekin kirli ellerinizi evlatlarımızın yaşamından

SONRAKİ HABER

Polis karakolda 'Türkün gücünü göreceksiniz' diye tehdit etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa