20 Ağustos 2015 14:25

Şırnak'ta 30 iş makinesi yakıldı

Şırnak Cizre'de Tank Taburu'na beton taşıyan bir mikser aracı ile Cudi Dağı'nda yol çalışması yapan 30 iş makinesi ateşe verildi.

Paylaş

Şırnak'ın Cizre ilçesinde askeri Tank Taburu'nun yaptığı mevziler için beton taşıyan As Beton'a ait 73 YN 385 plakalı beton mikserine, tabur çıkışında YDG-H üyeleri tarafından el konularak Nur Mahallesi Botaş Caddesi'ne götürüldü ve mikser aracını ateşe verdi.

POLİS ATEŞ AÇTI, İKİ KİŞİ YARALANDI

Aracın yakıldığı esnada Yafes Caddesi'ne gelip Nur Mahallesi'ne girmek isteyen zırhlı araçlar, kurulan barikatlarla karşılaşması üzerine mahalleyi taramaya başladı. Polis tarafından açılan ateş sonucunda Ömer Bilgiç (24) ve İbrahim Harkuş (16) yaralandı. Yaralan iki kişi, çevredekiler tarafından Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

30 ARAÇ ATEŞE VERİLDİ 

Şırnak Merkez ve Cizre ilçesi arasında bulunan Cudi Dağı'nda yapımı devam eden yeni Şırnak Duble Karayolu ve Tünel İnşaatı sahasına giren çok sayıdaki HPG'li, şantiyedeki işçileri uzaklaştırdıktan sonra yol çalışması yapan ve tünelde bulunan yaklaşık 30 aracı ve iş makinesini ateşe verip yaktı. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Yüksekova'da helikopterler ateş açtı: 3 yaralı

SONRAKİ HABER

Milletvekilleri operasyon bölgesinde canlı kalkan oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...